T*Agency

T*Agency

Het jongerenplatform van Schouwburg Concertzaal Tilburg, dat met een frisse, soms brutale en vooral eigenzinnige manier naar de wereld kijkt.

T*Agency

T*Agency is er voor iedereen met interesse in cultuur, activisme, kunst en de wereld. We geven een podium aan de jongerencultuur van Tilburg en kaarten aan waar het landelijk of in de wereld over gaat. 

Regelmatig organiseren we voorstellingen en bijeenkomsten in de Studio, waar we de meest uiteenlopende dingen laten gebeuren. Soms zijn het talkshows, panelgesprekken of interviews, maar net zo goed hebben we muzikale performances, toneelvoorstellingen, een dans- of clubnacht. 

Daarnaast gebruiken we andere ruimtes binnen Schouwburg Concertzaal Tilburg om kwetsbaarder en intiem te programmeren. In het nieuwe seizoen gaan we dat nog vaker doen als aanvulling op de reguliere programmering. Met contextprogramma laten we je kennismaken met nog meer verbreding, tegengeluid, diepgang en interactie, die aansluit op de programmering van Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Contact?
Mail: ykara@schouwburgconcertzaaltilburg.nl
Insta: @tagencytilburg

Check de website van T*Agency
1971

T*Agency programma

 • do 10 okt

  20:30

  do 10 okt 2024

  20:30

  do 10 okt

  20:30