Word ambassadeur Jostijn Ligtvoet

Word ambassadeur

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg kun je ambassadeur worden en daarmee de podiumkunsten, cultuur en cultuureducatie in Tilburg steunen. Als ambassadeur geniet je van exclusieve voordelen en extra's. Het ambassadeurschap is geldig voor één theaterseizoen en eindigt automatisch.

Word ambassadeur Jostijn Ligtvoet

Jij maakt het mogelijk!

Er zijn drie niveaus van ambassadeurschap: vroegboeker, vriend, en partner. Welke je ook kiest, je krijgt altijd vroegtijdige toegang tot de kaartverkoop en 10% korting op bijna alle concerten en voorstellingen. Als vriend ontvang je daarnaast een gratis annuleringsverzekering en exclusieve nieuwsbrieven. Als partner draag je extra bij aan cultuureducatie in Tilburg en profiteer je, bij een partnerschap van vijf jaar, zelfs van fiscale voordelen.

Vroegboeker | € 25 p.p.

Als Vroegboeker heb je altijd eerste keus! Je krijgt voorrang op de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen, én je bent als eerste op de hoogte van de bijboekingen. Je ontvangt daarnaast ook nog eens per ambassadeurschap 10% korting op vrijwel alle concerten en voorstellingen*.

Word Vroegboeker
Vroegboeker | € 25 p.p. Jules van Iperen Jules van Iperen

Vriend | € 50 p.p.

Ben je een trouwe liefhebber van Schouwburg Concertzaal Tilburg? Word dan Vriend! Naast de voorrang en korting*, nodigen we je uit voor een aantal bijzondere ontmoetingen gedurende het theaterseizoen. Met artiesten, elkaar én met ons! We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes in de exclusieve nieuwsbrief voor Vrienden.

Word Vriend
Vriend | € 50 p.p. Jules van Iperen Jules van Iperen

Partner | v.a. € 100 p.p.

Als Partner van Schouwburg Concertzaal Tilburg help je ons onze ambities waar te maken. Jouw bijdrage wordt rechtstreeks geïnvesteerd in cultuureducatie in Tilburg, waar we je uiteraard van op de hoogte houden gedurende het seizoen. Daarnaast nodigen we je graag uit voor een ontmoeting met de directie, en geniet je natuurlijk ook van de voorrang en korting*.

Wist je dat het fiscaal voordelig kan zijn om Partner te worden? Lees hier meer over de extra giftenaftrek.

Word Partner
Partner | v.a. € 100 p.p. Jules van Iperen Jules van Iperen

* Je wordt ambassadeur voor een theaterseizoen. Het ambassadeurschap loopt automatisch af. Natuurlijk geven wij je dan een seintje en bieden je de mogelijkheden om te verlengen. Alle voorwaarden en periodes waarin voorrang en korting geldig zijn, vind je terug op deze pagina