Huisvrouwen bestaan niet

Met Lieneke le Roux e.a.

20:15 / Schouwburg

let op Deze voorstelling kan helaas niet doorgaan als gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen bestaan niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Huisvrouwen bestaan niet is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was, én een feest van herkenning! 

  • regie Geert Lageveen en Erris van Ginkel spel Lieneke le Roux, Rian Gerritsen & Anouk Maas tekst Sylvia Witteman, Geert Lageveen & Richard Kemper

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Trailer Huisvrouwen Bestaan Niet