Mnozil Brass

Phoenix

20:30 / Concertzaal

"Al vanaf mijn studententijd aan het conservatorium ben ik fan van deze Oostenrijkse mafkezen. Elk concert van hen is een groot feest waarvan je buikpijn van het lachen krijgt. En ze spelen ook nog eens fenomenaal goed", aldus onze programmeur Marjolein Fischer. 

Mnozil Brass brengt brass van wereldformaat in creatieve shows waarin virtuositeit samenkomt met entertainment, comedy en cabaret. In de 27 jaar van hun bestaan ​​heeft Mnozil Brass in alle ernst de meest vrolijke en absurde voorstellingen op het podium gebracht. In Phoenix belichten de zeven blazers de serieuze dingen van het leven. Alle kleine demonen, die hen in de weg staan ​​om het ware en nobele na te streven, worden onderworpen aan een ‘brassy’ reflectie. Waarom willen we liever niet heilig zijn? En waarom is het 's nachts leuker dan overdag? Mnozil Brass onderzoekt deze vragen met de nodige diepte en wijsheid, die komt met de jaren.

  • trompet Thomas Gansch, Robert Rother & Roman Rindberger bastrompet & trombone Leonhard Paul trombone Gerhard Füßl & Zoltán Kiss tuba Wilfried Brandstötter

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Mnozil Brass op Spotify
MNOZIL BRASS | Tuba Solo (Official Music Video)