Praktische informatie Jostijn Ligtvoet

Praktische informatie

Het is bijna zover! Binnenkort breng je een bezoek aan Schouwburg Concertzaal Tilburg. Op deze pagina vind je alvast wat handige informatie.

Praktische informatie Jostijn Ligtvoet

Servicemail

Een paar dagen voor de voorstelling ontvang je van ons een servicemail met details over de eindtijd, eventuele pauzes en extra's rondom de voorstelling. Ook informeren we je over eventuele werkzaamheden of belangrijke informatie in ons pand.

De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Wees welkom voor een drankje. Ook na de voorstelling ben je van harte welkom in de foyer of bij Stadscafé Benee. Hapje eten van tevoren? Ook dat kan; reserveer dan een tafeltje bij Benee.

Kom op tijd

De tijd die op je ticket staat, is de starttijd van de voorstelling. De foyers openen een uur voor aanvang van de voorstelling of concert. We beginnen onze voorstellingen op tijd, dus zorg dat je op tijd in de zaal zit. Het toelaten van laatkomers in de zaal kan in vrijwel alle gevallen niet: het is erg storend voor de artiest en voor de overige bezoekers in de zaal.

Jassen & tassen in de garderobe

Voor jouw veiligheid, en die van andere bezoekers, is het niet toegestaan om jassen en (grote) tassen mee de zaal in te nemen. Er zijn gratis bewaakte garderobes aanwezig bij zowel de Schouwburg als de Concertzaal. Voor de Studio is er een onbemande garderobe.

Pin Only | No Cash

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg accepteren we alleen betalingen met pin of contactloos. Of je nu een biertje, wijntje of hapje neemt, je rekent snel en gemakkelijk af met je telefoon, bankpas of smartwatch!