Tickets Jostijn Ligtvoet

Tickets

Heb je een voorstelling of concert gevonden waar je absoluut bij wilt zijn? Tickets bestel je gemakkelijk via de website, aan de kassa of via onze Ticketservice. Tip! Maak een account aan, dan kun je je tickets altijd terugvinden. Je ontvangt e-tickets standaard ook per e-mail, maar het is ook mogelijk om ze fysiek te ontvangen.

Je hoeft je tickets niet te printen als je naar Schouwburg Concertzaal Tilburg komt. We scannen je kaartje(s) op je mobiele telefoon.

Goed om te weten: bij aankoop van tickets ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Tip: cadeaubon

Theater is een topcadeau! Geef een speciale avond uit of mooi concert cadeau.

Met de cadeaubon van Schouwburg Concertzaal Tilburg kun je thuiskomen! De waarde van de cadeaubon bepaal je helemaal zelf. Met de unieke code kan de ontvanger zowel via de website als bij de kassa betalen. En het allerbeste nieuws: de cadeaukaart blijft onbeperkt geldig.

Waar wacht je nog op? Veel plezier met geven.

Bestel je cadeaubon
Tip: cadeaubon

Levering via e-ticket of per post 

Je ontvangt de cadeaubon als e-ticket in je e-mail, zo print je de bon makkelijk zelf uit om cadeau te doen. Het is ook mogelijk om de cadeaubon per post te ontvangen, in een luxe cadeauverpakking. Hiervoor rekenen we 5 euro verzendkosten.

Let op De cadeaubon kan gebruikt worden voor het kopen van voorstellingstickets, maar is niet te verzilveren bij Boove & Benee.

Cadeaubon saldochecker

Waarde cadeaubon:

Saldo:
Saldo verbruikt:
Oorspronkelijke waarde:
Ongeldig cadeaubonnummer.