Ambassadeurs Bart Smits

Ambassadeurs

Theater en muziek. Mooier dankzij jou!

Steun ons!
Ambassadeurs Bart Smits

Jij maakt het mogelijk

Wist je dat er jaarlijks meer dan 10.000 scholieren met hun klas naar Schouwburg Concertzaal Tilburg komen? Voor sommige jonge, nieuwsgierige kijkers is het de eerste keer dat ze naar het theater gaan. De zenuwen voordat de zaal opengaat, het geroezemoes vlak voor aanvang, de rode wangen tijdens het applaus, ze doen ons iedere dag weer realiseren hoe belangrijk dit is. En hoe waardevol het is dat onze ambassadeurs dit mede mogelijk maken.

Ambassadeurs dragen bij aan talentontwikkeling en jeugdeducatie

Ambassadeurs steunen jeugdeducatie en talentontwikkeling bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Met een eenmalige bijdrage per jaar maken ze niet alleen theaterbezoek voor scholieren mogelijk, maar zorgen ze er ook voor dat iedereen tot en met 25 jaar voor de prijs van een bioscoopkaartje naar het theater kan.

Word ambassadeur van Schouwburg Concertzaal Tilburg

Als blijk van waardering voor jouw steun, bieden we onze ambassadeurs – eenmalige donateurs, vroegboekers, vrienden en partners - een aantal exclusieve voordelen. Denk hierbij aan voorrang bij de start van de kaartverkoop en toegang tot exclusief nieuws en updates.