de ROCKY HORROR SHOW

Sven Ratzke, Ellen Pieters e.a.

20:15 / Schouwburg

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren hier tickethouders vanaf maandag 29 november persoonlijk over.

De ROCKY HORROR SHOW is een absolute must-see! In deze waanzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen...

De musical uit de jaren zestig durfde het toen al aan vrije seksualiteit uit te beelden, en is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms. De ROCKY HORROR SHOW kent daarbij een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de cult hit The Time Warp. Kortom, een show waarbij iedereen mee mag doen én alles mag!

De hoofdrol in deze Nederlandse versie is voor niemand minder dan Sven Ratzke: een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now. Naast Sven Ratzke zie je musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan.

  • cast Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Samir Hassan, Yoran de Bont e.a script & muziek Richard O'Brien regie Martin Michel vertaling Jeremy Baker choreografie Chiara Re

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.