Amélie, de Musical

met o.a Christanne de Bruijn

20:15 - 22:45 / Schouwburg

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway (New York) en West End (Londen) is de musical nu op de Nederlandse podia te zien.

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden, op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen. Een ontroerend hedendaags sprookje tegen een decor van de romantische stad Parijs!

  • cast Christanne de Bruijn, Christiaan Koetsier, Ger Otte, David Schwartz, Anouk Snel, Luka de Baets, Charlotte Boudry & Keije Schepers  
  • tip! Voorafgaand aan de voorstelling kun je een hapje eten in ons Theatercafé. Brasserie De Burgerij verzorgt een heerlijk drie- of viergangenmenu, en jij zit zeker op tijd in de zaal. Neem contact op met de Ticketservice voor meer info!

Deze voorstelling heeft een pauze.

Teaser Amélie de Musical