Amélie, de Musical

met o.a Christanne de Bruijn

20:15 / Schouwburg

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway (New York) en West End (Londen) is de musical nu op de Nederlandse podia te zien.

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden, op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen. Een ontroerend hedendaags sprookje tegen een decor van de romantische stad Parijs!

  • cast Christanne de Bruijn, Christiaan Koetsier, Ger Otte, David Schwartz, Anouk Snel, Luka de Baets, Charlotte Boudry & Keije Schepers  

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Randprogramma

De Burgerij
Een drie- of viergangenmenu met op het bord een knipoog naar de voorstelling.

De Burgerij - dé brasserie van Tilburg - verrast je op culinaire wijze. Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een bourgondisch menu, met op het bord een knipoog naar de voorstelling!

  • Jij kiest voor het drie- of viergangenmenu, wij zorgen dat je op tijd in de zaal zit. Enkele weken voor de voorstelling kies je voor vlees, vis of vegetarisch; op de avond zelf betaal je enkel nog de genuttigde drankjes!

Teaser Amélie de Musical