Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

Gods Wegen

20:30 - 22:10 / Studio

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren hier tickethouders vanaf maandag 29 november persoonlijk over.

Gods wegen leidden er 22 jaar geleden al toe dat Nina de la Parra en Sanne Landvreugd bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo. Ze zaten beiden op het roemruchte Barlaeus in Amsterdam, ze hebben allebei een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder. En ze staan nu samen op het Tilburgse podium!

Nina in een virtuoze autobiografische bevraging over haar christelijke klasje in Paramaribo, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester. Sanne in een eclectische stijloefening van caribbean dancemusic, jazz, blues en house op zowel alt-,sopraan- als baritonsaxofoon.

Spoken word en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses: zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk, trappen zij hun complete afkomst, hun generatie vrouwen en uiteindelijk zichzelf in de baarmoeder.

  • regie Titus Muizelaar tekst Nina de la Parra saxofoon Sanne Landvreugd

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Nina de la Parra & Sanne Landvreugd - Gods Wegen Trailer