The BlueBirds

Great big world

20:30 / Concertzaal

In 2017 begonnen The BlueBirds vanuit hun gezamenlijke liefde voor countrymuziek. Na een succesvolle eerste theatertour, komen ze nu terug met een tweede show waarin deze waanzinnige zangeressen en songwriters een ode aan de vrouw brengen!

Zangeressen Krystl en Rachèl Louise vormen de vaste samenstelling van 'The Birds'. Voor hun nieuwe album (release: oktober 2021) Great big world werkten het duo samen met verschillende vrouwelijke powerhouses zoals o.a. Janne Schra, Hadewych Minis, Yori Swart en Birgit Schuurman. Bijzonder vanavond is dan ook de Special Guest: iedere avond worden Krystl en Rachèl Louise bijgestaan door één van de vrouwelijke artiesten die ook meewerkte aan het album.  

Vanavond wordt het publiek getrakteerd op songs van het nieuwe album, geïnspireerd door indie en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert, en dat thema's als female power, vriendschapen rust vinden aansnijdt. Maar beleef ook klassiekers van o.a. Dolly Parton en de Dixie Chicks én liedjes van het goed ontvangen debuutalbum. Een avond vol muzikaliteit, verhalen en liefde voor muziek!

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

The Bluebirds - The Pain of Loving You