Willeke Alberti

Jubileumtour

14:30 - 15:40 / Schouwburg

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan dit theaterconcert niet doorgaan zoals gepland. Hoewel het concert in de middag plaatsvindt, kunnen we de benodigde 1,5 meter afstand niet waarborgen. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de afgelasting. 

De grande dame van de Nederlandse muziek zal samen met het publiek en haar live band herinneringen ophalen uit haar 65-jarige carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals Mijn Dagboek, Samen Zijn, Spiegelbeeld en Telkens weer

Speciaal voor deze tournee stelde Willeke een uniek programma samen vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdote. "Ik kan niet wachten om weer in het theater te staan en samen te zingen, te lachen en een traantje te laten en gewoon samen zijn", aldus Alberti. 

Willeke Alberti hervat in dit nieuwe concertseizoen haar eerder uitgestelde theatertournee. Deze is slechts 14 keer te zien in theaters door het hele land. Ben er bij, want het zal haar laatste officiële solo tournee zijn!

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Willeke Alberti op Spotify