Jon van Eerd

Harrie neemt de benen

15:00 - 17:20 / Schouwburg

In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten je gegarandeerd van je stoel van het lachen. In Harrie neemt de benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal 'huis van plezier' op te rollen. Maar dat gaat niet zomaar... De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af.

Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn. Een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde!

  • cast Jon van Eerd, Arie Cupé, Margo Dames & Joey Schalker
  • let op Eerder stond deze voorstelling gepland op 21 december 2021, maar kon het niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Tickethouders zijn persoonlijk op de hoogte gebracht van de wijziging.

Deze voorstelling heeft een pauze.

I Love Theater
De voorstelling is een hysterische wervelwind, met ontelbare hilarische situaties, de ene nog komischer dan de ander. Het is echt een avondje onbezorgd lachen. Het is een echt weer een juweeltje uit de reeks over Harrie Vermeulen. Jon is ook weer verantwoordelijk voor het script en weet als geen ander hoe hij Harrie moet vormgeven. Lees recensie
Musicaljournaal
Een avondje Harrie neemt de benen, staat gelijk aan een avondje (schater)lachen om grappen die je ver van tevoren ziet aankomen en genieten van het hilarisch acteerwerk dat zonder twijfel toegeschreven kan worden aan Jon van Eerd.
Harrie neemt de benen - Jon van Eerd