De Efteling presenteert:

De Grote Efteling Koekoek Show (8+)

16:00 - 17:30 / Schouwburg

Duimpjes omhoog, want we zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk. Hij is er zelf nog niet, maar we zien al wel iets bijzonders op het toneel. We zien knoppen, hendels, een koekoeksklok, schermen met live beelden van alle loopings, de muntopbrengst van Ezeltje Strekje maar ook een grote rode knop. Ineens verschijnt de directeur op één van de schermen. Hij zal van alles vertellen, maarre… nergens aankomen!

Natuurlijk moeten we braaf blijven zitten, maar we gaan toch maar eens op onderzoek uit. Waar is die grote rode knop eigenlijk voor? We rollen van het een in het andere! Gaat dat wel goed komen? Houd jij van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling. Je bent wel koekoek als je niet komt!

  • let op Deze middag wordt de voorstelling geregistreerd, waarbij ook de zaal en het publiek (deels) in beeld kan komen. We informeren tickethouders hier ook aanvullend persoonlijk nog over. 

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Teaser: De Grote Efteling Koekoek Show