Glen Faria

Hoe weet je dat?

20:30 - 21:45 / Studio

Glen Faria is in 2018 in één klap bekend bij het grote publiek, wanneer Davina Michelle tijdens De Beste Zangers van Nederland zijn Duurt te lang zingt en er een monsterhit van maakt. Maar wie is Glen eigenlijk? 

Hoogste tijd voor een eigen theaterprogramma, want de veelzijdige zanger, rapper en songwriter heeft óók veel te vertellen. Als een van de medeoprichters van theatergroep Likeminds en als lid van Flinke Namen is hij geen onbekende op de planken. Maar kent het publiek hem écht? Klopt het wat men over hem denkt? Hoe zit het met zijn alter ego MC Fit? Of met MC Maniac? Huh, MC Maniac? Is Glen echt zo chill of vermijdt hij elke vorm van confrontatie omdat hij bang is? Bang waarvoor dan? 

Glen doet een persoonlijk en voor velen herkenbaar boekje open met een prachtige combinatie van zang, rap en levensverhalen over persoonlijke situaties.

  • Deze voorstelling stond eerder gepland in seizoen 2021/2022, maar is wegens omstandigheden verplaatst. Tickethouders zijn persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Glen Faria - Zoveel woorden | Beste Zangers Songfestival