De Alex Klaasen Revue

Snowponies: een Merrie Christmas

21:30 - 22:45 / Schouwburg

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren hier tickethouders vanaf maandag 29 november persoonlijk over.

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in onze schouwburg met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies: een Merrie Christmas. Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Zoals: drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje 'woke' kerstelfen, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself een Merrie Christmas.

  • regie Gijs de Lange script & liedteksten Alex Klaasen & Niek Barendsen spel Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries & Pepijn van den Berg

Deze voorstelling heeft geen pauze.

AD
Alex Klaasens Snowponies is misschien wel het leukste kerstfeestje van het jaar.
Scènes
Briljant. Ook de derde revue van Alex Klaasen na Showponies 1 en 2 is in alle opzichten een fascinerend geheel van grenzeloze creativiteit.
de Volkskrant
De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen.
Trailer De Alex Klaasen Revue - Snowponies