Snelle

FF tussen ons

20:15 - 21:45 / Schouwburg

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren hier tickethouders vanaf maandag 29 november persoonlijk over.

FF tussen ons hoor, maar Snelle komt naar je toe! In het najaar van 2021 is het tijd voor zijn eerste grote theatertour.

De sympathieke artiest en woordkunstenaar ontving nog geen twee jaar geleden zijn eerste gouden plaat, waarna niet veel later twee platina noteringen volgden. Zijn eerste single Smoorverliefd was niet alleen een hit, het was ook een samenwerking met een verzekeringsmaatschappij om jongeren de waarschuwen voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets. Die maatschappelijke betrokkenheid typeert Snelle en is ook te zien in de documentaire die Netflix over hem heeft gemaakt. Óók al een succes! Zijn recente hit Blijven Slapen, een duet met zangeres Maan, domineert weken de hitlijsten.

Verwacht een eerlijke show met muziek, sterke maar ook minder sterke verhalen en inside jokes. Samen met zijn Lieve Jongens Band zorgt hij voor een feestje waar je zéker op zit te wachten. 

    Deze voorstelling heeft geen pauze.

    Snelle op Spotify
    Snelle - Reünie (prod. Donda Nisha)