Oorkaan Ensemble

VIER (4+)

14:30 / Studio

Het is feest! Maar je struikelt, en valt met je gezicht in de taart. Je veegt de slagroom uit je ogen, kijkt om je heen, en ... je bent plots ergens anders. Je hoort muziek. Het komt steeds dichterbij. Vier musici spelen vrolijk, hinkelend, struikelend. Samen vieren ze iets bijzonders. Met zijn vieren samen, dat is een feest. VIER!.

Het nieuw opgerichte Oorkaan Ensemble bestaat uit vier topmusici. Zij combineren verschillende culturen en muziektradities, en spelen theatrale concerten zonder woorden. Ze vertellen niets meer dan het verhaal dat jij uit de muziek kan horen. Dat is in VIER een hele reis, vol Turkse klanken! En het begint en eindigt met een feestje.

VIER in regie van internationaal bekroonde regisseur Caecilia Thunnissen, naar een idee van Yorick Stam, is een vrolijk familieconcert vol (on)herkenbare klanken, beweging en humor. 

  • musici Michela Zanoni (harp), Michele Mazzini (klarinet), Robbrecht Van Cauwenberghe (bajan) & Veysel Dzhesur (slagwerk) regie Caecilia Thunnissen idee Yorick Stam scenografie Morgana Machado Marques muziekcomposities & arrangementen Steven Kamperman, Turkse muziek, Mozart, e.a.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.