Ramón Valle & guests

Boundless Forces

20:30 / Concertzaal

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren hier tickethouders vanaf maandag 29 november persoonlijk over.

Boundless Forces is de persoonlijke reis van de grote, van oorsprong Cubaanse jazzpianist Ramón Valle. Een ode aan de twintig jaar dat hij in Nederland woont, hij meerdere keren op North Sea Jazz stond en het Concertgebouw uitverkocht. Een reis waarin hij zijn Cubaanse roots en Europese inspiratie moeiteloos verweeft met invloeden uit de hedendaagse jazz, klassieke muziek en popcultuur. Met dit concert wil Valle de samenleving op een ontspannen, kleurrijke manier met elkaar verbinden. Zijn grenzeloze creativiteit doet hokjes in de muziek en maatschappij verdwijnen en produceert één groot feest van jazz, hiphop, opera, klassiek en pop. De MC van de avond is niemand minder dan Typhoon.

  • piano & lead Ramón Valle MC Typhoon vocals (pop) Raffaela Herbert vocals (opera) Caroline Cartens  saxofoon Tineke Postma contrabas Omar Rodriguez Calvo drums Enrique Firpi percussie Nils Fischer

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Official video Ramón Valle's Boundless Forces feat. Typhoon, Lavinia Meijer, Tineke Postma and more!