Better Get Hit

Festival 2022

15:00 / Schouwburg

Het is zover! De tweede editie van Festival Better Get Hit gaat plaatsvinden in Paradox, Schouwburg Concertzaal Tilburg en op Podium Heyhoef-Backstage (Reeshof) van 9 t/m 11 september 2022. 

Festival Better Get Hit representeert de versmelting van vele verschillende muziekgenres met Afro-Amerikaanse wortels. Geniet tijdens de nazomer van r&b, soul, jazz, funk, hiphop, blues, gospel, disco, clubhouse en allerlei cross-overstijlen die samenkomen in een zinderende smeltkroes. Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar grote (inter)nationale namen en vooral aanstormende talenten, de headliners van morgen en overmorgen, te vinden zijn.

Line-up

Op zaterdag 10 september strijkt het festival neer in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Artiesten waar je naar uit kunt kijken? Headliners Jungle by Night (cross-over) en Kovacs (soul), Rymden (jazz/cross-over). Maar ook Private Time Machine (jazz/cross-over), Aafke Romeijn (Music & Words), Paradox Jazz orchestra, Esinam en PAX the humanoid (hiphop).

  • Kijk hier voor de gehele line-up.

Combi-tip!

Bestel nu een festivalticket en ontvang een gratis ticket voor één van de Warmin' Up Concerten. Je kiest zelf voor het concert in Paradox of in de studio van Schouwburg Concertzaal Tilburg, en krijgt de tickets eenvoudig toegestuurd. Er zijn maar een beperkt aantal combi-tickets beschikbaar, dus ben er snel bij!

    Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

    Better Get Hit Festival 2019 (official aftermovie)