Better Get Hit presents:

Sarah Jane, Pxrple Jazz & Guido Nijs Quintet

15:30 / Studio

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan dit concert niet doorgaan zoals gepland. We onderzoeken of we aanpassingen kunnen doen om de verplichte 1,5 meter afstand te waarborgen. We houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Sarah-Jane

Soulzangeres Sarah-Jane zat nog in de reeks van de talentenshow The Voice of Holland toen ze tijdens de eerste editie van Better Get Hit optrad en de grote verrassing van het festival bleek te zijn. Ze wist onze studiozaal compleet plat te spelen. De voormalig achtergrondzangeres van Glennis Grace en Sabrina Starke keert dit jaar weer terug naar de plek waar ze Tilburg volledig aan haar voeten kreeg.

Pxrple Jazz

Nieuwkomer in de neo-soul en r&b, Pxrple Jazz, uit in haar muziek de maatschappelijke waarden van de huidige tijdsgeest. Ze gaat uit van women’s empowerment en zal imponeren met haar debuutsingle Save Me dat eerder ook al op Radio 3FM werd gedraaid. Met haar Afrikaanse roots en Frans als moedertaal, experimenteert de Brabantse artiest met zingen in meerdere talen. Verwacht dus een hoop variatie in het repertoire van Pxrple Jazz.

Guido Nijs Quintet

Topmusicus Guido Nijs heeft als saxofonist al vele successen geboekt. Zijn onlangs uitgebrachte album kreeg geweldige kritieken. De Tilburger speelde onder meer met Lionel Richie, Diana Ross, Marco Borsato, Di-rect, Candy Dulfer en Caro Emerald. Met zijn vaste jazzgroep, met o.a. bassist Eric Van Der Westen, Boy-Edgar-Prijswinnaar pianist Jeroen van Vliet, slagwerker Pascal Vermeer en toptalent trompettist Koen Smits staat Nijs garant voor een groots concert.

Meer info? Check de website van Better Get Hit!

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.