Sekszusjes

Sekszusjes

Ongelikt

20:30 - 22:20 / Studio / Cabaret & comedy

Zusjes én beste vriendinnen, Krista en Marcelle Arriëns, werden in 2019 in één klap beroemd door hun online serie. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Trouw bekroonde hen tot "de first ladies van de seksuele ontwapening". Jinek en DWDD noemden het "dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht".

Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)? Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Deze voorstelling heeft een pauze.

Trouw
Het volwassen publiek vermaakte zich tijdens de première goed met de openhartige zusjes die een groot speelplezier hadden en veel aan publieksparticipatie deden.
Theaterkrant
Met ‘Ongelikt’ brengen De Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns hun online programmareeks (YouTube) naar het theater. Een avond bomvol onhandigheden en eerlijke anekdotes. Openhartig en goudeerlijk, dat zijn ze zeker. Lees recensie
De Sekszusjes gaan het theater in met de voorstelling 'Ongelikt'