Better Get Hit: Warmin'Up Concert

met Jeangu Macrooy, Guido Nijs Quintet & Joel Domingos

16:00 - 19:30 / Studio

Om alvast in de festivalstemming te komen, komen Jeangu Macrooy, Joël Domingos en Guido Nijs Quintet naar Tilburg voor een nieuwe reeks Warmin'up Concerts!

Birth Of A New Age-zanger Jeangu Macrooy gaat als een speer sinds zijn soulvolle debuutalbum in 2017 uitkwam. Menig Nederlander hoorde wellicht pas van de singer-songwriter door zijn deelname aan het Songfestival, maar de zanger had toen al meerdere Edisonnominaties op zijn naam staan. Tijdens zijn optreden kun je geheid niet stil blijven zitten, want de vrolijke, dansbare beats vullen de studio in een razend tempo!

Zanger, rapper en producer Joël Domingos maakt Nederlandstalige popmuziek met invloeden uit de soul, r&b en hiphop. Zijn multiculturele opvoeding, met een Kaapverdische vader, zorgt voor authentieke Kaapverdische ritmes in zijn muziek waardoor hij een eigenzinnige stijl weet te vormen. Met zijn energieke performance en live-band, die de elektronische producties tot leven brengen, neemt de singer-songwriter het publiek mee op een muzikale reis.

Topmusicus Guido Nijs heeft als saxofonist al vele successen geboekt. Zijn onlangs uitgebrachte album kreeg geweldige kritieken. De Tilburger speelde onder meer met Lionel Richie, Diana Ross, Marco Borsato, Di-rect, Candy Dulfer en Caro Emerald. Met zijn vaste jazzgroep, met o.a.bassist Eric van der Westen, Boy Edgar Prijswinnaar pianist Jeroen van Vliet, slagwerker Pascal Vermeer en toptalent trompettist Koen Smits staat Nijs garant voor een groots concert.

  • tip! Bij aankoop van een festivalticket voor zaterdag 10 september 2022 is de toegang tot dit Warmin’up Concert gratis voor de eerste 75 kaartkopers. Klik hier voor combidealtickets.

Deze voorstelling heeft een pauze.

Better Get Hit

Better Get Hit is het Tilburgse driedaagse muziekfestival waar r&b, soul, jazz, funk, hiphop, blues, gospel, disco, clubhouse en allerlei cross-overstijlen samenkomen in een zinderende smeltkroes. Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar grote (inter)nationale namen en de headliners van morgen en overmorgen te vinden zijn. Je krijgt je favoriete genre dus gegarandeerd te horen. Tijdens de Warmin’up Concerten, die dienen als alternatieve versie van de editie die in januari 2021 geen doorgang kon vinden, krijg je vast een voorproefje van wat je op het festival kan verwachten!