Het Zuidelijk Toneel, Theater Artemis & hetpaleis

Een leuk avondje uit (8+) (première)

19:30 / Schouwburg

In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. De spelers dansen en zingen alsof hun leven er vanaf hangt. Maar helaas kan niet iedereen mee doen. Aan de zijlijn broeit er ook nog wat. Best lastig om uit te leggen wat dat precies is. Beetje onduidelijk allemaal. Maar wat gebeurt er nu? Wordt daar stiekem de show gestolen? Houd de dief!

Een leuk avondje uit is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden deze gezelschappen de krachten voor Het eind van het begin van het einde. Met die voorstelling slaagden ze er ternauwernood in de verbeelding van de ondergang te redden. Zoveel onzekerheid en verwarring kunnen we geen tweede keer aan. Daarom trekken ze voor Een leuk avondje uit alle registers open!

  • regie Jetse Batelaan spel Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn & Willemijn Zevenhuijzen
  • met steun van Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.