Toneelmakerij & Circus Treurdier

As you like it (8+)

16:00 / Schouwburg

Rosalinde wordt samen met haar nichtje en hartsvriendin Celia het huis uit gezet. Ze vluchten het bos in. Uit angst voor struikrovers en andere griezels dost Rosalinde zich uit als jongeman. Ze gaan op zoek naar Rosalindes vader die ergens in de Ardennen een populaire naturistencamping runt met de dresscode “As you like it”! Een idyllische plek met vegetarische cuisine en jamsessies bij het kampvuur. 

Ook Orlando slaat op de vlucht vanwege een vreselijke ruzie thuis. In het bos komen de jonge geliefden elkaar toevallig tegen. Maar Rosalinde houdt de boot af. Is Orlando wel echt verliefd op haar? Of is hij eigenlijk verliefd op zichzelf? Is iemand die gek is van verliefdheid überhaupt wel te vertrouwen?  Dat wordt genieten van goed-foute zwijmelsongs van Circus Treurdier en de Toneelmakerij!

As you like it is een vrije bewerking van Shakespeares bekendste komedie voor jong en oud met goede muziek en humor. Een voorstelling vol verwarring, verlangen, vermommingen en verkleedpartijen die afrekent met romantische clichés. 

  • regie Paul Knieriem spel Ellen Parren, Wart Kamps & Peter van Rooijen 
  • Deze voorstelling vindt plaats in de herfstvakantie

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.