Maas theater en dans

The Ozard of Wizz (9+)

15:00 / Schouwburg

Wat als je je niet thuis voelt in je eigen huis, bij je eigen familie, in je eigen stad en land? Als je nergens bij hoort, omdat je niet de jongen bent waar iedereen op had gehoopt. Omdat je zogenaamd niet man genoeg bent. Je wenst jezelf weg en door een kosmische ingreep word je opgetild door een storm en beland je in een wereld ver voorbij de regenboog.

The Ozard of Wizz gaat over Donny. Een jongen die van jongens houdt en het zat is om daar altijd en overal zijn excuses voor aan te bieden. Tijdens zijn reis door Wizz ontmoet hij lotgenoten, een vogelverschrikker die wordt verteld dat hij dom is, een tinnenman die zijn hart kwijt is en een zachtaardige leeuw die zich stoerder voordoet dan hij is. Allemaal hopen ze uiteindelijk bij The Ozard of Wizz te krijgen waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn: een thuis, moed, hersenen en een hart.

  • concept & regie René Geerlings performers Ayrton Fraenk, Romy Rockx, Reinier van Harten, Art Srisayam, Danijel Petrovic, Marie-Léa Morales & Laurien Riha choreografie Guilliano Pinas coproductie Maas theater en dans & ROSE stories

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.