Assepoester

Assepoester

De Musical (4+)

13:30 / Schouwburg / Jeugd & familie

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. 

Maar wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren? De betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums maken deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar bezoekers met Assepoester De Musical. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen, zijn de sprookjesvoorstellingen al vele jaren op rij échte publiekstrekkers!

  • regie Sanne Nouws spel Femke Arnouts en Bryan Atmopawiro
  • tip! Doe mee met de verkleedwedstrijd Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Na de voorstelling kun je ook alle acteurs in het echt ontmoeten! 

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Assepoester De Musical - Trailer (2022-2023)