DAVE LIEBMAN - BILLY HART 4

BRUSSELS JAZZ ORCHESTRA E.A.

20:00 / Concertzaal

Deze avond verwelkomen we Stranger Than Paranoia met een fantastisch dubbelprogramma. In de eerste set hoor je collectief Quest, bestaande uit Dave Liebman, Richie Beriach, Ron McLure en Billy Hart. De tweede set Two Places wordt verzorgd door het Brussels Jazz Orchestra, samen met Zediam, Monique Harcum en DJ Grazzhoppa. 

Quest

Partnerships in de muziek zijn bijzondere dingen. Saxofonist Dave Liebman en pianist Richie Beirach zijn al bijna vijf decennia via muziek met elkaar verbonden, vooral als leden van het jazzcollectief Quest. Bekend om hun brede scala aan expressies, van intense brandende jazz tot lyrische ballads en herschikkingen van standaardmelodieën, altijd met een unieke persoonlijkheid. Als luisteraar geniet je van waar ze je ook brengen. Onvoorspelbaar en mysterieus. 

  • sax Dave Liebman piano Richie Beirach akoestische bas Ron McClure drums Billy Hart

Two Places

Two Places neemt je mee op een verrassende tocht langs de orkestrale klank van Brussels Jazz Orchestra, de rhymes van Zediam, de soul van zangeres Monique Harcum en de mix-, scratch-, en samplekunsten van DJ Grazzhoppa. Dit project sloopt muzikale hokjes en creëert nieuwe plekken. Two Places meandert, heel natuurlijk, voortdurend van het typische idioom van Brussels Jazz Orchestra naar een andere sound. Het is een unieke en veelzijdige rit langs nieuwe muzikale oorden. 

  • Dit concert is een samenwerking met Stranger Than Paranoia

Deze voorstelling heeft een pauze.

Two Places - Trailer - 2021