Sven Ratzke & Holland Baroque

Sven Ratzke & Holland Baroque

Love is Crazy

20:30 - 22:20 / Concertzaal / Muziek

Love is Crazy is een verrassende theatershow waarin barok versmelt met hedendaagse songs over de liefde. Muziek van songwriters van nu en helden uit de vorige eeuw smelten samen met de barokke klanken van het orkest. Van Billie Eilish, Nick Cave en David Bowie tot Leonard Cohen en Jacques Brel. Zij schreven liedjes die de tijdsgeest resoneren en in fusie met het barokorkest tijdloos lijken te worden. 

De warme klanken van Holland Baroque lenen zich uitstekend als begeleiding en omlijsting van een programma rondom love-songs en de naderende kerst. De Duits-Nederlandse Sven Ratzke is niet alleen zanger maar ook entertainer en theaterman. Hij maakte onder meer naam als uitmuntende David Bowie-vertolker. Sven Ratzke staat voor cabaret en jazzy chansons. Holland Baroque is een eigenzinnig barokorkest dat op haar instrumenten durft te zingen, dansen, huilen en lachen.

Deze voorstelling heeft een pauze.

NRC
Barok en punk kunnen samenvloeien, bewijzen Holland Baroque en Sven Ratzke (...) in het tijdloze programma Love is Crazy, waarin ze zowel Bach als Bowie omhelzen.
'Love is Crazy' De nieuwe theatershow van Holland Baroque en Sven Ratzke