Harmonie Concordia

Concordia Danst

KHCvan1839

14:30 / Concertzaal / Klassieke muziek

Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 trakteert je op een bruisend, veelzijdig en hartverwarmend concert met het thema dans. Met muziek, zang en dans wordt het publiek tijdens het concert meegenomen in een groot ‘Feest van het Hart’, samen met Huub de Bruijn, Renée Pauel en Dansschool Hilvarenbeek.

Het concert opent met Ukranian Rhapsody van Cesarini, gevolgd door Ritual Fire Dance uit het ballet El Amor Brujo van Manuel de Falla. Hierna vertolkt Huub de Bruijn samen met het harmonieorkest Chiquilin de Bachin van Astor Piazzolla. Este amor como un sol van Saul Cosentino wordt gespeeld in een prachtig arrangement van Jacco Nefs: de liefde is als een zon. Vervolgens komt Los Pajaros Perdidos van Astor Piazzolla met zang van Huub de Bruijn. Het laatste werk voor de pauze is de vierdelige suite Rikudim, de op Joodse muziek gebaseerde dansen van Jan van der Roost.

Na de pauze brengt de Slagwerkgroep van Concordia een keur aan melodische stukken, waaronder Demasiodo Corazon - Teveel hart! Harmonie Concordia, Dansschool Hilvarenbeek en Renée Pauel zorgen voor spektakel met het lied Et Bam! van Mentissa. Nog een keer kan het publiek genieten van de prachtige stem van Huub de Bruijn die I’ve Got Plenty o’ Nuttin zingt. Het concert wordt afgesloten met de feelgoodmuziek uit Songs of the Wizz, heerlijk om naar te luisteren en….. om op te dansen!

  • dirigent Jacco Nefs presentator Paul van Hees

Deze voorstelling heeft een pauze.