Verrassende Ontmoetingen

Openingsconcert

14:30 - 16:20 / Concertzaal

Al jaren zijn de Verrassende Ontmoetingen een vaste waarde in onze concertzaal. Verschillende harmonie-, fanfare- en brassbandorkesten brachten het publiek al in vervoering met bijzondere kruisbestuivingen en verrassende programma’s. Ook dit concertseizoen staan verschillende ontmoetingen op het programma, traditiegetrouw te beginnen met het Openingsconcert.

We trappen het seizoen af met de Kleurrijke Mama's uit Tilburg, o.l.v. Louise Donker met medewerking van accordeoniste Berndine Wolff. Dit multiculturele vrouwenkoor presenteert hun opera Choutkara
Na de pauze is het tijd voor Shaffy en Brass door Harmonie L’Union uit Heythuysen o.l.v. Erik Somers met Micheline van Hautem en Jos Jansen. Natuurlijk komen de klassiekers als zing, vecht, huil, bid lach, werk en bewonder en Laat me voorbij. Micheline Van Hautum, een Belgische chansonnière, gaat met Harmonie L’Union terug in de tijd en brengt deze nostalgische songs op haar eigen manier. Samen met bastrombonist Jos Jansen brengt Micheline van Hautum een adembenemend concert en neemt de bezoekers direct mee in Franse sferen.

De arrangementen zijn nieuw en speciaal gemaakt door toparrangeurs als Jan Nellestijn, Peter Habraken en Guus Janssen.

Deze voorstelling heeft een pauze.