Cock

Theater Oostpool

Cock

20:15 / Schouwburg / Toneel

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling Cock. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

In regie van Char Li Chung brengt Theater Oostpool dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen. Op West End in Londen was Cock al een overdonderend succes. Met acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok verovert Cock nu ook de Nederlandse theaters.

  • regie Char Li Chung tekst Mike Bartlett vertaling Han van Wieringen spel Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok en Sander Plukaard

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.