Robin Hood

Robin Hood (6+)

Phion i.s.m. Theater Sonnevanck

19:30 - 20:45 / Schouwburg / Jeugd & familie

Een betoverend, muzikaal theaterspektakel voor de hele familie. Brutaal, eigenzinnig en vol humor!

646 jaar na de eerste verhalen over Robin Hood komt de volksheld in 2023 opnieuw tot leven in een nieuwe, avontuurlijke tekst van Ilse Warringa (De Luizenmoeder). Een compleet orkest bestaande uit 45 musici zorgt voor een indrukwekkende muzikale ervaring. Maar dat niet alleen… ze zijn ook de driftige lakeien van Koning Jan, de bomen in het donkere Sherwood Forest en de luidruchtige gasten in de herberg van Nottingham. Samen met een groep acteurs én duizelingwekkende decors, wordt Robin Hood een theatrale belevenis waarbij je ogen en oren te kort komt!

Iedereen kent de legende van Robin Hood. Robin en zijn vrienden schieten pijlen sneller dan het licht en stelen harten voor je boe of bah kan zeggen. Geld verdwijnt uit de zakken van de rijken en belandt bij wie het het hardste nodig heeft...

  • door Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en Theater Sonnevanck regie Daniël van Klaveren tekst Ilse Warringa cast Dieuweke van Reij, Yamill Jones, Ayrton Kirchner, Korneel Evers, Whitney Sawyer e.a.

Deze voorstelling heeft geen pauze.