Helden van het Zuiden

Bjorn van der Doelen e.a.

Helden van het Zuiden

20:00 / Concertzaal / Muziek

Björn van der Doelen, Leo Alkemade, Alissa May en andere muzikanten uit het Zuiden eren hun muzikale helden in onze concertzaal.

Waar zijn we zonder onze helden? Iedereen heeft wel een grote of kleine held. En we eren ze maar wat graag. Helden van het Zuiden is een voorstelling waarin bekende muzikanten onder leiding van Bjorn van der Doelen hun muzikale helden eren. Een intieme avond met muziek, gesprekken en verhalen. Björn van der Doelen nodigt zijn muzikale vrienden uit voor een prachtige avond met hun eigen, favoriete nummers. Bij deze editie ontvangt Björn zijn vrienden Leo Alkemade, Melissa Jansen (Alissa May), Sem Jansen, Leif de Leeuw en Stephanie Struijk (Stevie Ann). Samen met zijn band zorgen ze voor een onvergetelijke avond Brabantse muzikaliteit.

Over Björn van der Doelen:
De uit Goirle afkomstige, voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om muziek te maken. Inmiddels is hij vijf albums en honderden optredens verder en staat Van der Doelen inmiddels als vanzelfsprekend op het podium. 

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Helden van het Zuiden 2022