Circus Treurdier

Circus Treurdier

BAAAAAA

20:15 / Schouwburg / Toneel

De eigenzinnige muziektheatermakers van Circus Treurdier zijn terug in het theater met BAAAAAA, een voorstelling over blaten. Virtuoos muziektheater over de balans tussen jezelf overschreeuwen en jezelf laten ondersneeuwen.

De extreem bescheiden hoofdpersoon Guido van Veen is zijn hele leven al een achtergrondfiguur. Hij voelt zich niet geroepen om te roepen en blijft liever zwijgzaam aan de zijlijn staan. Guido wordt omringd door luidruchtige types die er steeds weer met de hoofdprijs vandoor gaan. Zoals de zeer aanwezige John, die zichzelf graag hoort praten, over ieder onderwerp een uitgesproken mening heeft en daarmee vrouwen en mannen om zijn vinger windt. En nu heeft ‘ie ook nog eens een roman uit z’n mouw geschud. 

Overtuigd van zijn eigen timide houding wacht Guido op de dag wanneer zijn bescheidenheid beloond zal worden. Lukt het Guido om zijn aartsrivaal af te troeven en er met de vrouw van zijn leven vandoor te gaan?

  • regie Titus Tiel Groenstege tekst & muziek Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen spel & zang Jan-Paul Buijs, Peter van Rooijen, Sophie Höppener, Sam van Hulst, Eefje Paddenburg

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

de Volkskrant
Circus Treurdier is vernuftig en verrassend, en even scherpzinnig als hilarisch.
BAAAAAA - Circus Treurdier - trailer