Tilburg on Stage

Tilburg on Stage

Festival 2023

13:00 - 19:00 / Schouwburg / Special

Bij Festival Tilburg on Stage zie je de mooiste acts van vrijetijdskunstenaars en een bijzondere expositie. Luister naar prachtige koormuziek en hilarische theatermonologen of laat je ontroeren door moderne dans. Je krijgt de mogelijkheid om met sommige acts mee te doen: hoe gaaf is dat!? Twijfel daarom niet en grijp je kans om te stralen op het podium. Behoor jij toch liever tot het publiek? Moedig dan de artiesten aan met een groot applaus!

Tijdens de expositie laten kunstenaars uit verschillende disciplines vol trots hun creatieve werken zien. Slenter langs de kleurrijke schilderijen, bijzondere beelden en keramieken vazen die allemaal gemaakt zijn door Tilburgs talent.

Aan het eind van de dag is het tijd voor de knaller van een slotact. Wat dat precies is blijft nog even een verrassing. Geniet na deze act van je ijskoude drankje op het zomerse terras. Dé plek waar jij de Tilburgse artiesten het hemd van het lijf kan vragen over misschien wel jouw nieuwe hobby.

Festival Tilburg on Stage is in én om Schouwburg Concertzaal Tilburg. Scan wanneer je aankomt bij het festival de QR-code voor het programma. Deze code vind je bij de hoofdentree van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Liever een papieren programma? Dat ligt ook voor je klaar bij de kassa. Klik hier om te zien welke vrijetijdskunstenaars tot nu toe mee doen aan Festival Tilburg on Stage.

Festival Tilburg on Stage is een gezamenlijk initiatief van Factorium Cultuurmakers, Schouwburg Concertzaal Tilburg en Art-fact.

  • Tilburg on stage is gratis, reserveren is niet nodig. Volg de socials voor het volledige programma!

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Terugblik 2022