Julien Libeer

Julien Libeer

Kamermuziek Souvenir

20:00 / Concertzaal / Klassieke muziek

Het seizoen wordt geopend door een combinatie van topmusici die samen een indrukwekkend ensemble vormen. Het enthousiasme na de vorige uitvoering van Julien Libeer in de Souvenir-serie was zo overweldigend, dat hij opnieuw is uitgenodigd. Deze avond staat Mozart 1-2-3-4 - tevens de titel van een nieuwe CD – op het programma. Dankzij zijn eerdere succesvolle samenwerking met Harmonia Mundi, kreeg Libeer opnieuw volledige creatieve vrijheid voor deze opname.

Julien Libeer brengt samen met Pierre Colombet (violist van het gerenommeerde Ébène Quartet), Maté Szücs (voormalig altviolist van de Berliner Philharmoniker) en Eckart Runge (cellist van het Artemis Quartet) een prachtig programma ten gehore. Geniet van Mozarts Pianotrio in Bes groot, KV 502, het Pianokwartet in g klein, KV 478 en Brahms' Pianokwartet in c klein, op.60. Deze zorgvuldig geselecteerde composities onderstrepen de rijke veelzijdigheid en diepgang van zowel Mozart als Brahms en belichten de unieke talenten en interpretaties van de musici.

  • piano Julien Libeer viool Pierre Colombet altviool Maté Szücs cello Eckart Runge
  • programma Mozart: Piano Trio in Bes groot KV 502 & Piano Kwartet in g klein KV 478Brahms: Piano Kwartet in c klein op.60

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.