Henry van Loon

Henry van Loon

Keanu

20:15 / Schouwburg / Cabaret & comedy

In Keanu gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen de Amerikaanse acteur Keanu Reeves en hemzelf.

Keanu Reeves schitterde in films naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino, en Henry van Loon niet. Keanu is een unieke voornaam en betekent ‘koele wind over de bergen’. Henry (afgeleid van Hendrik, één van de meest voorkomende Germaanse voornamen) betekent ‘woonerf’. Henry is in het bezit van een vintage shirt met de afbeelding van Keanu Reeves erop. Keanu Reeves weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af.

Maar: waarschijnlijk hebben zowel Keanu Reeves, als Henry, als jij weleens het gevoel dat je vastzit in een Matrix. Alsof de wereld een simulatie is. Een montage van onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen: Door te lachen. Heel. Hard. Lachen.

Dus: Take the blue pill en beleef de meest hilarische avond van je leven. Of take the red pill, en blijf thuis op de bank zitten jammeren.

  • let op Tijdens de voorverkoop voor de ambassadeurs wordt maximaal 50% van de tickets verkocht, vanaf 7 juni 12.00 uur gaan de overige tickets in de verkoop.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.