Disclaimer Jostijn Ligtvoet

Disclaimer

We stoppen veel zorg en aandacht in het samenstellen van de website. Toch kan het gebeuren dat informatie onjuist of onvolledig is. We doen ons uiterste best om dit te voorkomen, maar kunnen fouten niet uitsluiten. Klopt iets niet? Stuur dan een mail naar communicatie@schouwburgconcertzaaltilburg.nl zodat we het kunnen aanpassen.

De beweringen en meningen, geuit in artikelen, recensies en interviews op de site zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) van Schouwburg Concertzaal Tilburg ofwel van het bij de voorstelling betrokken impresariaat.

Bezoekers van de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg mogen geen beelden, informatie en/of teksten openbaar maken of verveelvouldigen zonder expliciete toestemming.

Stichting Theaters Tilburg is niet aansprakelijk te houden voor (in)directe schade, van welke aard dan ook, die verband houdt met het gebruik van onze website(s) of een eventueel tijdelijke onmogelijkheid onze site(s) te bereiken. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor (in)directe schade ten gevolge van informatie die door middel van onze site(s) verkregen is.

Privacy & cookies
Schouwburg Concertzaal Tilburg neemt de privacy van onze websitebezoekers en gasten zeer serieus. Bekijk de pagina Privacy & cookies voor meer uitgebreide informatie over je gegevens en hoe deze verwerkt en bewaard worden.