Meeting & Events

Van een personeelsbijeenkomst of presentatie tot een voorstellingsbezoek op maat met je relaties. Onze sfeervolle zalen en ruimtes, met ieder hun eigen signatuur, onze in-house kennis en kunde van techniek en horeca, en perfecte ligging in de binnenstad van Tilburg, maken Schouwburg Concertzaal Tilburg tot hét decor van jouw zakelijke event. Ons doel? De verwachtingen van jou en je gasten overtreffen, en je de zorg achter de schermen volledig uit handen nemen. 

Mogelijkheden


Van een relatiebijeenkomst in de concertzaal of diploma-uitreiking in de schouwburg, tot een walking dinner in de studio of vergadering in de Jacques de Leeuw zaal. Je kunt het zo gek maken als je wilt. 

We gaan graag met je in gesprek, en je kunt - afhankelijk van je vraag - rekenen op de expertise van onze toneeltechniek en onze jarenlange ervaring met gastvrijheid. 

Ook als je met je collega's of zakelijke relaties een voorstelling wil bezoeken, denken we graag mee over hoe we daar een bijzondere ervaring van kunnen maken.

Onze zalen & ruimtes

Bij elk evenement past een andere locatie. Kies voor de kleurrijke en moderne concertzaal, het warme gevoel van de schouwburg of de intieme en informele studio. Kleinere gezelschappen kunnen terecht in de verschillende foyers, het theatercafé of de lichte Jacques de Leeuw zaal. 

Afhankelijk van het aantal verwachte gasten, de gewenste sfeer en benodigde technische en logistieke mogelijkheden, gaan we graag met je in gesprek over de geschikte ruimte.

Schouwburg

Schouwburg

In het rode pluche van de schouwburg komt de sfeer van je evenement prachtig tot zijn recht.

Concertzaal

Concertzaal

De lichte en moderne concertzaal geeft letterlijk kleur aan je evenement.

Studio

Studio

Het gevoel van samen: informeel, intiem en inspirerend.

Neem vandaag nog contact op!


Het gaat ons er om dat je nog lang met een geweldig gevoel terugkijkt op jouw evenement of zakelijke uitstapje. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, borrel, symposium of productlancering: wij denken graag met je mee én hopen je verwachtingen te overstijgen. 

Carla Donkers

Neem direct contact op

Carla Donkers horeca & sales events@schouwburgconcertzaaltilburg.nl


Contactformulier

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak inplannen? Laat hier je gegevens achter met een korte beschrijving van je vraag, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.