Meetings & events Jostijn Ligtvoet

Meetings & events

Schouwburg Concertzaal Tilburg, gelegen in het hart van de bruisende binnenstad van Tilburg, is niet alleen een monumentale locatie voor theater- en horeca-activiteiten. Tussen onze theaterprogramma's door bieden wij ruimte voor jouw ontmoeting, activiteit of zakelijke bijeenkomst.

Of het nu gaat om een personeelsbijeenkomst, presentatie, op maat gemaakt voorstellingsbezoek of een sfeervolle expositie: onze karaktervolle zalen en ruimtes hebben ieder een unieke uitstraling. Daarnaast profiteer je van onze expertise in techniek, horeca en onze ideale ligging in de stad.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Organiseer een event

Of het nu gaat om een relatiebijeenkomst in de Concertzaal, een diploma-uitreiking in de Schouwburg, een walking dinner in de Studio of een vergadering in de Jacques de Leeuw zaal... Ons goed uitgeruste pand biedt mogelijkheden voor zowel kleine als grote evenementen.

Meer info
Organiseer een event

Zalen & Foyers

Voor elk evenement is er een geschikte locatie bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Kies uit de kleurrijke en moderne Concertzaal, de warme ambiance van de Schouwburg of de intieme en informele Studio. Voor kleinere gezelschappen zijn er verschillende foyers, het Stadscafé Boove & Benee en de lichte Jacques de Leeuw zaal beschikbaar. 

 

Afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht, de gewenste sfeer en de benodigde technische en logistieke faciliteiten, staan we klaar om met je te bespreken welke ruimte het beste bij jouw evenement past. 

Neem vandaag nog contact op!

Het gaat ons er om dat je nog lang met een geweldig gevoel terugkijkt op jouw evenement of zakelijke uitstapje. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, borrel, symposium of productlancering: wij denken graag met je mee én hopen je verwachtingen te overstijgen.