Word ambassadeur

Theater. Mooier dankzij jou

Bij ons zie je de mooiste voorstellingen. Samen in één zaal, alle aandacht op het podium, met artiesten die je inspireren, ontroeren, laten lachen. Wij zien jóu graag bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Daarom bieden we je de mogelijkheid om Ambassadeur te worden. Want als je meedoet, geniet je van exclusieve voordelen en extra's. Het ambassadeurschap geldt voor een theaterseizoen en loopt automatisch af. 

Vroegboeker € 25 p.p.

Altijd eerste keus

Vriend € 50 p.p.

Voor de trouwe liefhebber

Partner v.a. € 100 p.p.

Bijdragen aan de toekomst
Voorrang op de kaartverkoop Voorrang op de kaartverkoop Voorrang op de kaartverkoop
10% korting* 10% korting* 10% korting*
Gratis annuleringsverzekering Gratis annuleringsverzekering
Bijzondere ontmoetingen* Bijzondere ontmoetingen*
Exclusieve nieuwsbrief Exclusieve nieuwsbrief
Bijdragen aan cultuureducatie
Fiscaal voordeel
meer info meer info meer info

Vroegboeker

Als Vroegboeker heb je altijd eerste keus! Je krijgt voorrang op de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen, én je bent als eerste op de hoogte van de bijboekingen. Je ontvangt daarnaast ook nog eens per ambassadeurschap 10% korting op vrijwel alle concerten en voorstellingen*.

Word vroegboeker

Vriend

Ben je een trouwe liefhebber van Schouwburg Concertzaal Tilburg? Word dan Vriend! Naast de voorrang en korting*, nodigen we je uit voor een aantal bijzondere ontmoetingen gedurende het theaterseizoen. Met artiesten, elkaar én met ons! We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes in de exclusieve nieuwsbrief voor Vrienden.

Word vriend

Partner

Als Partner van Schouwburg Concertzaal Tilburg help je ons onze ambities waar te maken. Jouw bijdrage wordt rechtstreeks geïnvesteerd in cultuureducatie in Tilburg, waar we je uiteraard van op de hoogte houden gedurende het seizoen. Daarnaast nodigen we je graag uit voor een ontmoeting met de directie, en geniet je natuurlijk ook van de voorrang en korting*.

Wist je dat het fiscaal voordelig kan zijn om Partner te worden? Lees hier meer over de extra giftenaftrek.

Word partner

* Je wordt ambassadeur voor een theaterseizoen. Het ambassadeurschap loopt automatisch af. Natuurlijk geven wij je dan een seintje en bieden je de mogelijkheden om te verlengen. Alle voorwaarden en periodes waarin voorrang en korting geldig zijn, vind je terug op deze pagina.


Vragen? Neem contact met ons op via partners@schouwburgconcertzaaltilburg.nl.