The Prom

The Prom

Pia Douwes e.a.

20:15 - 22:55 / Schouwburg / Musical & muziektheater

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud! Met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want het is tijd voor een feestje!

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mond uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Deze voorstelling heeft een pauze.

Volkskrant
The Prom wordt met zo veel charme, geestdrift, enthousiasme én talent opgevoerd dat je er onmiddellijk in meegaat. Lees recensie
Algemeen Dagblad
Voorstelling die volop overtuigt,
inspireert en ontroert
Lees recensie
De Telegraaf
Plezier spat van het podium Lees recensie
Theaterpromo - The Prom - It's time to CELEBRATE!