Logo musical Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

the musical

20:15 / Schouwburg / Musical & muziektheater

De klassieke rockmusical Jesus Christ Superstar is terug, en hoe! Het belooft dé theaterbelevenis van het jaar te worden, mede door de onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber en regisseur Ivo van Hove. Jeangu Macrooy vertolkt de iconische rol van Jezus en is samen met een sterrencast onder wie Freek Bartels, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat te bewonderen tijdens de unieke theatertour door Nederland.

Jesus Christ Superstar is een prachtige musical over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin Jezus zich tot een leider ontwikkelt. Hij heeft vernieuwende ideeën om op te komen voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Het leidt tot een nieuwe beweging; een volksopstand. Een verhaal dat nog steeds relevant is. Als gast kun je een theaterspektakel verwachten waarin het originele Engelse repertoire op indrukwekkende wijze met live orkest in een unieke setting ten gehore wordt gebracht.

  • regie  Ivo van Hove tekst & muziek Tim Rice & Andrew Lloyd Webber cast Jeangu Macrooy, Freek Bartels, Magtel de Laat, Edwin Jonker & Alex Klaasen

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.