Ruud Smulders

Ruud Smulders

RUDIVERSUM

20:30 / Studio / Cabaret & comedy

Ruud is al jaren te zien in het theater. Eerst jaren met zijn fysieke cabaretgroep ‘De Blonde Jongens en Tim’. Nu is hij terug met zijn eerste echte theaterprogramma: ‘RUDIVERSUM’. Een programma waarin we de absurdistische energiebom voor het eerst van zijn meest integere kant zien. 

Ontsnap samen met Ruud aan een wrange realiteit. Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het RUDIVERSUM. Hier kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat weet Ruud te raken met een enkele treffende zin. 

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan als geen ander. In het RUDIVERSUM gelden andere wetten. Die je laten schateren om het macabere. In zijn nieuwe theaterprogramma is Ruud persoonlijker dan ooit waarbij hij worstelt met de gezondheid van zijn dierbaren en verslaving een onderwerp is dat te vaak terug komt in zijn leven. En hoewel de opties in het RUDIVERSUM oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke waarheid. Hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

BNNVARA
'BRUUD’ Best bekeken comedy debuut.
GeenStijl
Bij ons liepen de tranen over de wangen.
Vrouwenvriendschap | #STANDUPCOMEDY