Maarten Heijmans

Kamerata Zuid X Maarten Heijmans

Maarten zingt van alles

20:00 / Concertzaal / Klassieke muziek

Kamerata Zuid en Maarten Heijmans bundelen hun muzikale krachten: ze brengen je een avond vol lievelingsliederen waarvan je niet wist dat ze bestonden.

Na tien jaar te hebben geteerd op het succes van Ramses Shaffy, is het voor Maarten Heijmans tijd om over te stappen naar andere Nederlandstalige artiesten. De acteur en veelzijdig muzikant trekt zijn persoonlijke schatkist van Nederlandstalige parels open; parels waarvan hij vindt dat iedereen zich eraan zou moeten vergapen. Verwacht bekend en onbekend werk van zijn helden Theo Nijland, Peter Van Rooijen en Maarten Van Roozendaal, her en der een nummer van Annie M.G. Schmidt en wellicht komt er ook nog een Kinderen Voor Kinderen-klassieker voorbij.

Heijmans speelde in de afgelopen jaren met zijn eigen band voor uitverkochte zalen in o.a. Carré en Paradiso. In de samenwerking met Kamerata Zuid brengt hij prachtige arrangementen ten gehore, uit de koker van getalenteerd componist en Tilburger Xavier Van De Poll. Een energieke samenwerking én een zorgvuldig samengestelde playlist; maak je op voor een avond als nooit tevoren.

Deze voorstelling heeft geen pauze.