Nieuw theater- & concertseizoen 2023/2024 staat online

Jostijn Ligtvoet Fotografie
Jostijn Ligtvoet Fotografie


Met trots presenteren we het nieuwe theater- en concertseizoen. Het programma is vanaf 11 mei op deze website te bekijken. De ticketverkoop hiervoor gaat van start op zaterdag 27 mei om 12:00 uur. Voor ambassadeurs van Schouwburg Concertzaal Tilburg start de verkoop op 20 mei om 12:00 uur

Een greep uit het aanbod
Cabaret & comedy is wederom goed vertegenwoordigd met namen als Tineke Schouten, Najib Amhali, Alex Klaasen, Henry van Loon, Tjitske Reidinga, Rundfunk, Youp van ’t Hek en Peter Pannenkoek. De grote musicals aankomend seizoen zijn Jesus Christ Superstar met o.a. Jeangu Macrooy en Freek Bartels, en Mamma Mia! met de grootste hits van ABBA. Traditiegewijs verwelkomen we onze vaste gezelschappen als Het Zuidelijk Toneel en het Nederlands Dans Theater. Op klassiek gebied verwelkomen we naast de vaste spelers zoals Kamermuziek Souvenir en Philharmonie Zuid-Nederland ook andere grote talenten, zoals Jeanine de Bique, Lavinia Meijer en Francis van Broekhuizen. Liefhebber van theaterconcerten? Dan haal je je hart op bij o.a. de 3JS, Krezip en Guus Meeuwis. We zijn ook erg trots op de internationale gezelschappen uit ons programma, waaronder Herve Koubi en Mnozil Brass.

Ook voor de jonge bezoekers is er veel te beleven, zoals Disney Winnie de Poeh, The Neverending Story en Duizend-en-één-nacht. Tip: het nieuwe jeugdabonnement, waarbij jij en je gezin onbeperkt de jeugdvoorstellingen in de studiozaal kunnen bezoeken.

Arrangementen
Komende seizoen kan je wederom voorafgaand aan een voorstelling genieten van heerlijke etentjes in het Theatercafé. Het menu wordt regelmatig aangepast, daardoor is er genoeg afwisseling voor elke gelegenheid.

Start kaartverkoop 27 mei
De ticketverkoop voor het programma start op zaterdag 27 mei om 12:00 uur. Ambassadeurs genieten van een week voorrang, en kunnen al vanaf zaterdag 20 mei tickets bestellen. Bestellen van tickets kan online, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20. Een deel van het programma is al eerder in de verkoop (Guus Meeuwis, Racoon, Krezip, e.a.), die kun je zelf nu al reserveren via de website. Uiteraard blijft het programma in beweging en zullen er gedurende het seizoen nog mooie titels worden toegevoegd aan het aanbod. 

Wees welkom, want theater is mooier met jou. 


Naar de agenda

Naar de agenda

Bekijk het volledige programma

Meer info