Over ons

Theater en muziek verrassen, ontspannen, laten je anders kijken, inspireren je en verrijken. In Schouwburg Concertzaal Tilburg is iedereen gelijk, mag je zijn wie je bent. Hier ben je samen onderdeel van dat ene moment, van die ene ervaring. In ons huis ben je welkom, halen we de drempels weg. In Schouwburg Concertzaal Tilburg doe je mee, doe je ertoe, mag jij je stem laten horen. Je wordt gezien. Je wordt gehoord. En andersom, jij ziet en hoort de ander. Een ander perspectief, een andere stem. Omdat juist dat zo waardevol is. De ontmoeting is waar we het allemaal voor doen. En wij? Wij zorgen dat het goed geregeld is.

Wat we belangrijk vinden

Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad en regio waarvoor we werken. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen. 

Twee belangrijke speerpunten daarin zijn cultuureducatie en talentontwikkeling. 

Dit zijn wij

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Ontmoet het team, directie en management en onze Raad van Toezicht.

Waar we voor staan

Schouwburg Concertzaal Tilburg is een open en transparante organisatie, waar we met het vizier op de toekomst werken. Benieuwd naar onze plannen voor de toekomst of het jaarverslag? Bekijk ze hieronder!

Benieuwd naar meer achtergrond verhalen van onze medewerkers?

Bekijk hier de reeks Gezichten van door Tilburg.com.

Directeur Rob van Steen >>
Programmeur Marjolein Fischer >>
Hospitality managers Marieke Giesen en Caroline Wieggers >>
Junior Producer Tyrone Tjon A Loi >>

Kamer van Koophandel/BTW

Stichting Theaters Tilburg
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 41095346
BTW-nummer: NL 0027.89.346.B.01

Wat weerloos is (ode aan Schouwburg Concertzaal Tilburg)
<p>Geschreven door: Martijn Neggers • Spoken word: Jochen Otten • Productie: Wij Zijn Tilburg</p>