Plan je bezoek

Welkom bij Schouwburg Concertzaal Tilburg! Vanaf het moment dat je tickets gaat bestellen tot het moment dat je thuis weer de sleutel in je voordeur steekt: hier vind je alle informatie over en voor jouw bezoek. Antwoorden op de meest gestelde vragen, vind je hier

Programma & je tickets

In ons programma vind je voor ieder wat wils! In onze agenda selecteer je eenvoudig op genre, en zie je in een oogopslag de beschikbaarheid. Op de voorstellingspagina’s lees je meer over het programma, en schetsen we een zo compleet mogelijk beeld door foto’s, video’s en recensies toe te voegen.

Bestellen doe je via de website of rechtstreeks bij onze Ticketservice. Je e-tickets worden toegezonden via e-mail, maar je kan ook kiezen voor fysieke tickets. Heb je een persoonlijk account op onze website? Dan heb je hier de tickets ook altijd bij de hand. 

Toegankelijkheid

We willen onze gebouwen en programma’s zo toegankelijk mogelijk te maken. Heb je tips? Stuur ze door aan info@schouwburgconcertzaaltilburg.nl. Wat je al van ons mag verwachten:

  •  In al onze zalen zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Mocht je er gebruik van willen maken, vragen we je je tickets rechtstreeks bij de Ticketservice te bestellen.
  • Ben je minder goed ter been? In onze concertzaal en studio zijn alle plaatsen te bereiken met de lift. Dat geldt helaas niet voor de balkons in de schouwburg. We adviseren je hier te kiezen voor zaal- of logeplaatsen. Alleen de loge in de schouwburg is traploos bereikbaar. 
  • Heb je gehoorversterking nodig? We beschikken over een radiofrequentiesysteem in als onze zalen, en bieden extra hulpmiddelen zoals een halslus of hoofdtelefoon indien gewenst. Onze medewerkers informeren je hier graag over.
Route

Bereikbaarheid & parkeren

Met onze gunstige ligging in de binnenstad van Tilburg, is Schouwburg Concertzaal Tilburg uitstekend te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer. Er is een gratis fietsenstalling onder de entree van de concertzaal. Ook zijn er drie parkeergarages op loopafstand: parkeergarage Schouwburg, parkeergarage Emmapassage en parkeergarage Koningsplein. 

Actuele informatie over de openingstijden van de fietsenstallingen en parkeergarages, vind je op tilburg.nl. Houd op donderdagavond en zondag rekening met drukte vanwege koopavond en -zondag.

Verbouwing Cityring

Om het autoverkeer in de Tilburgse binnenstad te verminderen, is ook de verkeerssituatie richting Schouwburg Concertzaal Tilburg gewijzigd. Vanaf de Paleisring en het Stadhuisplein is het niet meer mogelijk om de Bisschop Zwijsenstraat of de Oude Dijk in te rijden. We zijn wel bereikbaar via de Heuvelring, de Paleisring en het Stadhuisplein. De nieuwe situatie kan zorgen voor extra drukte; dus plan je reis goed.

Parkeren

Parkeren

Actuele informatie over fietsenstallingen & parkeren

Meer info

Over de voorstelling

Een aantal dagen voor je bezoek ontvang je onze servicemail. Hierin informeren we je onder andere over de eindtijd, of er een pauze is en over eventuele extra’s rondom de voorstelling. Ook als er in en om onze gebouwen iets speelt, zoals werkzaamheden, lees je hierover. De eindtijd van de voorstelling en of er een pauze is, kun je ook uiterlijk een week voor de voorstelling of het concert terugvinden op de voorstellingspagina. Dit is onder voorbehoud van wijzigingen, al doen we uiteraard ons best altijd de juiste informatie te delen. 

  • Kom op tijd! De foyers zijn een uur voorafgaand van de voorstelling geopend. Doorgaans willen artiesten niet dat er nog gasten worden toegelaten als de voorstelling eenmaal is begonnen. Wij respecteren dat, en kunnen dan ook geen uitzonderingen maken. 
  • Vanaf theater-en concertseizoen 23/24 is de aanvangstijd in de concertzaal vervroegd. De aanvang van de concerten is 20:00 uur (voorheen 20:30 uur). Er zijn ook uitzonderingen. Alle aanvangstijden zijn vermeld op de website, op de tickets en in de servicemail.
  • Houd er rekening mee dat onze foyers cashloos zijn. Je kan met je bankpas of mobiele telefoon betalen.