Plan je bezoek

Welkom bij Schouwburg Concertzaal Tilburg! Vanaf het moment dat je tickets gaat bestellen tot het moment dat je thuis weer de sleutel in je voordeur steekt: hier vind je alle informatie over en voor jouw bezoek. Antwoorden op de meest gestelde vragen, vind je hier

Coronamaatregelen

We kijken er naar uit je (weer) te mogen ontvangen in een van onze zalen. We volgen uiteraard altijd de geldende richtlijnen die vanuit de Nederlandse overheid en RIVM worden geadviseerd. Benieuwd naar wat dat betekent voor jouw bezoek? We hebben alles over onze aanpak, aanpassingen en richtlijnen gebundeld op de informatiepagina

Programma & je tickets

In ons programma vind je voor ieder wat wils! In onze agenda selecteer je eenvoudig op genre, en zie je in een oogopslag de beschikbaarheid. Op de voorstellingspagina’s lees je meer over het programma, en schetsen we een zo compleet mogelijk beeld door foto’s, video’s en recensies toe te voegen.

Bestellen doe je via de website of rechtstreeks bij onze Ticketservice. Je e-tickets worden toegezonden via e-mail, maar je kan ook kiezen voor fysieke tickets. Heb je een persoonlijk account op onze website? Dan heb je hier de tickets ook altijd bij de hand. 

Bereikbaarheid & parkeren

Met onze gunstige ligging in de binnenstad van Tilburg, is Schouwburg Concertzaal Tilburg uitstekend te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer. Er is een gratis fietsenstalling onder de entree van de concertzaal. Ook zijn er drie parkeergarages op loopafstand: parkeergarage Schouwburg, parkeergarage Emmapassage en parkeergarage Koningsplein. Actuele informatie over de openingstijden van de fietsenstallingen en parkeergarages, vind je op tilburg.nl. Houd op donderdagavond en zondag rekening met drukte vanwege koopavond en -zondag.

Toegankelijkheid

We willen onze gebouwen en programma’s zo toegankelijk mogelijk te maken. Heb je tips? Stuur ze door aan info@schouwburgconcertzaaltilburg.nl. Wat je al van ons mag verwachten:

  •  In al onze zalen zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Mocht je er gebruik van willen maken, vragen we je je tickets rechtstreeks bij de Ticketservice te bestellen.
  • Ben je minder goed ter been? In onze concertzaal en studio zijn alle plaatsen te bereiken met de lift. Dat geldt helaas niet voor de balkons in de schouwburg. We adviseren je hier te kiezen voor zaal- of logeplaatsen. Alleen de loge in de schouwburg is traploos bereikbaar. 
  • Heb je gehoorversterking nodig? We beschikken over een radiofrequentiesysteem in als onze zalen, en bieden extra hulpmiddelen zoals een halslus of hoofdtelefoon indien gewenst. Onze medewerkers informeren je hier graag over.

Over de voorstelling

Een aantal dagen voor je bezoek ontvang je onze servicemail. Hierin informeren we je onder andere over de eindtijd, of er een pauze is en over eventuele extra’s rondom de voorstelling. Ook als er in en om onze gebouwen iets speelt, zoals werkzaamheden, lees je hierover. De eindtijd van de voorstelling en of er een pauze is, kun je ook uiterlijk een week voor de voorstelling of het concert terugvinden op de voorstellingspagina. Dit is onder voorbehoud van wijzigingen, al doen we uiteraard ons best altijd de juiste informatie te delen. 

  • Kom op tijd! Doorgaans willen artiesten niet dat er nog gasten worden toegelaten als de voorstelling eenmaal is begonnen. Wij respecteren dat, en kunnen dan ook geen uitzonderingen maken. 
  • Houd er rekening mee dat onze foyers cashloos zijn. Je kan met je bankpas of mobiele telefoon betalen.